Номинации за годишната награда за принос в биоземеделието ЛАУРЕАТ „БИОФАКТОР“


Висше училище по агробизнес и развитие на земеделието и тази година ще връчи престижната награда за принос в развитието на биоземеделието Лауреат „БИОФАКТОР“ по време на откриването на Десетия юбилеен „Ден на биоземеделието“, организиран в рамките на Международната селскостопанска изложба „Агра“.

Наградата е учредена от Академичния съвет на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите и се връчва за пета поредна година в памет на проф. Георги Сенгалевич – основателят на Деня на биологичното земеделие.

Носители на отличието са: проф. д.н. Стойчо Каров (2014), д-р Стоилко Апостолов - управител на Фондация за биологично земеделие "Биоселена" (2015), Албена Симеонова – председател на Българската асоциация „Биопродукти“ (2016), Петко Ангелов – биопроизводител, един от пионерите в България в производството и разпространението на лимец (2017).

Наградата за 2018 г. ще бъде оповестена и връчена на 23 февруари 2018 г. (петък) в Международен панаир – Пловдив, Конгресен център, зала „България“ по време на откриването на Деня на биоземеделието, който ще бъде отбелязан с Десетата юбилейна международна научно-практическа конференция „Биологично земеделие и устойчиво развитие“.
 
Номинации се приемат в срок до 20 февруари 2018 г. 10:00 часа на e-mail: uard@uard.bg

Формуляр за номинация