Звезда от хайлайфа избра за трети път ВУАРР


Звезда от родния хайлайф избра за трети път Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. В разгара на кандидатстудентската кампания атрактивната Джулиана Гани записа втора магистратура – „Арт мениджмънт“.
 
„Гордея се със своя университет, затова реших отново да дойда тук, за да повиша квалификацията си“, призна топмоделът, чиито последни тв изяви бяха във „ВИП брадър“ и „Черешката на тортата“. Намеренията й са да развива развлекателен бизнес.
 
Пловдивчанката,  която е завършила класическо пеене в НУМТИИ „Добрин Петков“, е дипломиран бакалавър от специалност „Икономика на туризма“ във ВУАРР. Гани приключва обучението си със среден успех 5.55, а на държавните изпити изкарва пълна шестица.
 
„Учих с голямо удоволствие. Професорите тук са изключителни, а ректорът винаги е давал всичко от себе си, за да се чувстваме добре“, признава Гани. Това я мотивира да запише магистратура „Управление на проекти“, която завършва с още по-висок среден успех – 5.81. На държавните изпити успява да постигне резултат 6.00.