Студентският съвет на ВУАРР се включва в националната кампания „Празнувай отговорно“


Студентският съвет на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите се присъединява към националната кампания „Празнувай отговорно”, която официално стартира днес в Пловдив. Инициативата в навечерието на 8 декември се провежда за пета поредна година, но за първи път се включва и ВУАРР.
 
Представители на Студентския съвет на висшето училище присъстваха на официалната пресконференция в Университета по хранителни технологии, на която бяха анонсирани събитията от едноседмичната проява, като изразиха своята увереност, че всички заедно можем да постигнем още по-големи резултати от начинанието.
 
Инициативата е подкрепена от Националното представителство на студентските съвети, чийто председател Яна Вангелова откри старта.
 
Студентите от всички висши училища ще разпространяват флаери, листовки и материали, с които да призовават: „Не карай пил!”, „Не карай без колан!”, „Не карай с превишена скорост!”.


 
Поредица от инициативи и игри ще съпътстват дните до 8 декември, като целта е студентите да използват организиран транспорт до местата, където ще отбелязват празника. Пет бели гълъба и шествие по централната улица на Пловдив дадоха начало на кампанията.