Към кандидат-студентите

Скъпи кандидат-студенти,

Ако искате да получите европейско образование и европейска диплома, очакваме ви във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите.

Tова е напълно постижимо, защото висшето училище е пълноправен член на Европейския университетски алианс INVEST.

Ние сме сред първите 5 български висши училища, част от Европейските университетски мрежи, а това са университетите на бъдещето!

Визията на INVEST е да създаде модерен единен европейски университет и вие да провеждате част от обучението си в Нидерландия, Финландия, Гърция и Словакия. Това ще ви отвори нови хоризонти и ще ви направи истински европейци.

Тук вие сами ще се убедите, че като частно висше училище ние реагираме много по-бързо и иновативно, както на промените в изискванията на бизнеса, така и на законодателните промени. Тук ние ще ви научим да мислите гъвкаво, да умеете да се приспособявате във всяка ситуация, да сте конкурентни на трудовия пазар.

Пандемията, причинена от COVID-19, ни изправи пред нови предизвикателства. Това ни подтикна да подготвим най-професионално и отговорно нашия електронен университет – разработихме модерна платформа, създадохме електронни ресурси за обучение и преминахме изцяло на онлайн обучение – решителна стъпка към един нов дигитален свят и начин да  запазим здравето на студентите, преподавателите и служителите.

Всичко това е резултат на дългогодишните ни усилия да създадем благоприятна среда за вас, скъпи студенти, и да наложим ВУАРР в образователното пространство като една модерна и устойчиво развиваща се образователна институция, с ясна визия за бъдещето.    

Ето защо, не се колебайте, а елате да учите при нас!

#INVEST-ирайте в бъдещето си!

Станете част от новото поколение европейци!

 

проф. Марияна Иванова, ректор

Пловдив, февруари 2022 г.