Международен панаир – Пловдив откри АГРА 2024, ФУДТЕХ 2024 и ВИНАРИЯ 2024


В периода 20 – 24.02.2024 г. Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив Ви очаква на щанд 8 в Палата 7 на Меджународен панаир – Пловдив.
 
С любезната подкрепа на Международен панаир – Пловдив на 22 февруари 2024 г. (четвъртък) от 10:30 часа в Конгресен център на Международен панаир – Пловдив Висше училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР)  организира традиционния Ден на биоземеделието.
 
Тази година събитието ще бъде отбелязано с уъкршоп на тема „Семеен бизнес и приемственост в биологичното производство“ в партньорство с Агенция за регионално развитие с бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Пловдив и със специалното участие на експертите Rik Eweg и Erick Burke от Университета за приложни наука Ван Хол Ларенщайн, Нидерландия.
 
Поканени за участие са представители на биосектора в България.
 
Темата е сред научните задачи, по които работи регионалната жива лаборатория на Европейски университетски алианс ИНВЕСТ в България във връзка с изпълнение на проект Invest for Excellence in Regional Sustainability – INVEST4EXCELLENCE, изпълняван по Програма Хоризонт 2020.


 
Инициатор на Деня на биологичното земеделие и Почетен председател на Организационния комитет бе проф. д р Георги Сенгалевич, чието дело ВУАРР и Меджународен панаир – Пловдив продължават.
 
ВУАРР ще участва в АГРА и с щанд, на който посетителите на изложението ще могат да се запознаят с актуални възможности за обучение, да получат консултации, да проведат срещи и т.н.
 
В рамките на АГРА по традиция ВУАРР ще връчи и двете ежегодни отличия – Лауреат БИОФАКТОР и Лауреат АГРОНАУКА.
 
Висше училище по агробизнес и развитие на регионите кани всички заинтерeсовани да участват в събитието и дискусиите, да посетят щанда на ВУАРР и АГРА 2024.