Градинско парти-концерт събра кандидат-студенти и приятели на ВУАРР


Трима първокурсници спечелиха награди от партито

Кандидат – студенти, родители и приятели на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите се събраха на градинско парти, което се състоя в двора на висшето училище в четвъртък вечерта. С музика и награди премина първото по рода си градинско парти – концерт под надслов „Инвестирай в мечтата си!“. В Деня на отворените врати бъдещи студенти се запознаха със специалностите и таксите при кандидатстване, които предлага висшето училище.

В приветствие към гостите Ректорът на ВУАРР - проф. д-р инж. Димитър Димитров пожела добро настроение и хубав празник на първото по рода си градинско парти за кандидат-студенти. „Във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите досега не сме организирали подобно парти-концерт, затова се надявам това събитие да стане традиция“, сподели още ректорът като допълни, че в момента във висшето училище се обучават 7 200 студенти, а тази академична година ще бъдат приети още 3 167 бакалаври и магистри.

Начало на празника дадоха прекрасните момичета от „Компакт войсис“. Летните градуси не попречиха и на групите „Айвъри туайлайт“ и „Акустик корпорейшън“, да създадат прекрасно настроение с авторската си музика и смесицата от различни стилове.

Големите изненади на събитието бяха наградите за кандидат-студенти. Анелия Пенсова, Стоян Иванов и Боян Кабашки са първите първокурсници, които си тръгнаха с награди от партито. Щастливците получиха таблети, фоунпад и книга с автограф лично от Ректора проф. д-р инж. Димитър Димитров. Финанси, Управление на агробизнеса и Икономика на туризма са специалностите избрали тримата първокурсници. С благодарности за наградите бъдещата студентка във ВУАРР Анелия Пенсова сподели, че е завършила банково дело в Търговска гимназия, град Пловдив. Според нея ВУАРР - Пловдив предлага много добри перспективи за обучение и възможности за развитие на своите студенти, затова тя е решила да продължи образованието си именно в специалност „Финанси“. За доброто образование и качество на учебния процес говори и възпитаника и дългогодишен банкер госпожа Екатерина Калинова, която изказа своята благодарност към Ректора и преподавателите за познанията и уменията, които е получила във висшето училище и посредством, които е успяла да реализира мечтите си не само в България, но и в чужбина.

Градинското парти „Инвестирай в мечтата си“ и Денят на отворените врати във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите събра на едно място кандидат–студенти, родители, преподаватели, успели възпитаници и всички, за които образованието е паспорт за успех.
Снимки от събитието