Клуб „Лидерите“ на ВУАРР обединява изявени студенти


Клуб „Лидерите“ събира 40 изявени студенти на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Новото обединение се създава по инициатива на президента на ВУАРР проф. Димитър Димитров – учредител и дългогодишен ръководител на висшето училище.

Като носител на високи международни и държавни отличия и един от водещите лидери в сферата на висшето образование, той ще изнася поредица от мотивационни речи с идеята да насърчи младите хора да се развиват в избраното от тях професионално направление и да изграждат себе си като достойни личности.

В ежемесечните лекции ще бъдат представени актуални обществено-политически и културно-исторически теми и проблеми, както и нови знания.„Трябва да бием камбаната. Моята цел е с позитивизъм, вдъхновение и личен пример, както и с изключителния си професионален опит, да стимулирам нашите студенти да работят за промяната на България. Защото нали всички искаме едно – да живеем в просперираща държава. Е, тогава трябва да се погрижим да я превърнем в такава. И всеки да даде най-доброто от себе си. Всеки може да постигне целите си с вяра, постоянство и издръжливост“, казва проф. Димитров.