Студентският съвет на ВУАРР призовава: „Празнувай вкъщи!“

„Празнувай вкъщи!“ – този призив отправя Студентският съвет на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в навечерието на 8 декември.

През последните две години ВУАРР се включи в националната кампания „Празнувай отговорно” и поредицата инициативи, свързани с разпространението на флаери, листовки и материали с апел: „Не карай пил!”, „Не карай без колан!”, „Не карай с превишена скорост!”.

„Тази година трансформираме нашето обръщение към колегите и ги призоваваме да не се поддават на изкушението да пътуват извън града и да се присъединяват към масови събирания, а да останат вкъщи. Извънредната епидемична обстановка изисква от нас да бъдем отговорни както съм собственото си здраве, така и към това на семействата, близките, приятелите си. Неслучайно създадохме платформата „Електронен университет“, за да предотвратим рисковете от разпространението на коронавирусната инфекция в аудиториите и преминахме изцяло към дистанционно обучение“, коментира председателят на Студентски съвет Делян Плачков.

Той изрази увереност, че възпитаниците на ВУАРР ще направят разумния избор и ще посрещнат студентския празник, спазвайки противоепидемичните мерки.