Виртуална среща за първокурсници


Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите ще даде начало на учебните занятия за първокурсници на 15 ноември. Усложнената епидемична обстановка, новите мерки, свързани с предотвратяване на разпространението на коронавируса, налагат те да започнат от разстояние във виртуална среда.

Лекциите и упражненията ще се осъществяват посредством Системата за електронно обучение на ВУАРР "Електронен университет": https://uni.e-uard.bg/

Официалното откриване е предвидено за 15 ноември (понеделник) от 9.00 часа.

Приветствие към студентите ще отправят президентът на ВУАРР доц. Светла Димитрова и ректорът проф. Марияна Иванова, която ще представи академичното ръководство. Учебните занятия ще започнат в 10 часа. В рамките на събитието ще бъде организирано и обучение за работа със Системата за електронно обучение на ВУАРР "Електронен университет".
 
Студентите в първи курс могат да получат студентските си книжки и информация за вход в Системата за електронно обучение на ВУАРР "Електронен университет": https://uni.e-uard.bg/ и Информационната система на ВУАРР http://isao.vuarr.com/ в учебните отдели лично при спазване на противоепидемичните изисквания или по телефон / имейл.

Входът в Системата за електронно обучение на ВУАРР "Електронен университет": https://uni.e-uard.bg/ и Информационната система на ВУАРР http://isao.vuarr.com/ става посредством факултетен номер.